среда, 20 мая 2015 г.

Воєнний комунізм по-новому.

В основі політики, яка впроваджується правлінням Порошенка-Яценюка, лежить ідеологія воєнного комунізму. Воєнний комунізм – це розкрадання власності, згортання грошово-товарних відносин, перерозподіл ресурсів на користь держави (а у нашому випадку на користь кримінально-олігархічних кланів).
Ще одним свідченням того, що представники сьогоднішньої влади є відсталими людьми з соціал-комуністичним  світоглядом, є прийнятий у ВР урядовий законопроект    "Про особливості здійснення угод з державним, гарантованим державою боргом і місцевим боргом". 
У цьому документі передбачено надання Кабінету Міністрів України та місцевим радам повноважень приймати рішення про тимчасову зупинку здійснення виплат по всіх, або деяких, державних зовнішніх заборгованостях, гарантованим державою зовнішнім кредитам, і місцевим зовнішнім боргам.

В умовах ринкової економіки – це безпрецедентне рішення, яке матиме негативні наслідки для країни. Якщо законопроект буде втілений в життя – на нас можуть накласти штрафні санкції, переглянути умови фінансової співпраці, остаточно забути про інтеграцію України у структури ЄС. Якщо цей закон почне діяти – з України остаточно вийдуть, і так не великі, капітали, які поки-що працюють тут.
   

2 комментария:

  1. Та ще й виплати боргів переносяться на роки далі - наслідки сьогоднішніх кредитів ми просто відчуємо пізніше і уряд таким чином намагається уникнути негативної реакції людей.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Маріє, тут напевно йдеться не так про те, щоб уникнути негативної реакції жителів, як стоїть питання нових корупційних схем. адже тепер питання повернення кредитів вирішуватиметься за закритими дверима. Кридитори, які уже позичили гроші, будуть змушені ходити на поклін до чиновників.

      Удалить